Support

Få yderligere oplysninger om iCalamus her.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om iCalamus og de for øjeblikket til rådighed værende svar er listet her.

Manual v2

Manual v2

Læs reference manualen for at få detaljerede informationer om alle funktionerne i iCalamus.

Manual v1

Manual v1

Læs reference manualen for at få detaljerede informationer om alle funktionerne i iCalamus.

Forum

Forum

Hvis du har spørgsmål eller kritik, eller simpelt hen bare ønsker at diskutere med andre iCalamus brugere, så er iCalamus forummet det rette sted for sådanne offentlige diskussioner.

Fejl rapportering og funktions ønsker

iCalamus fejl register

Fejl rapportering og funktions ønsker:

Hvis du har fundet en fejl i iCalamus eller der en special funktion som du ville elske at se implementeret i en kommende version, så bør du registrere på vores iCalamus fejl register. Der kan du rapportere fejl eller fremsætte ønsker for kommende funktioner, i de dertil designerede grupper.

Ytringer om iCalamus

Ytringer om iCalamus

Hvad er andres mening om iCalamus? Hvad skrives der i pressen? Find en samling af udtalelser om iCalamus her.

(Hvis du finder noget Danglish eller andre underlige oversættelser på denne side, så tøv ikke med – Mange tak!)

Hjem | iCalamus | Download | Køb | Support | Nyheder | Kontakt · Privacy