Assistans

Få hjälp och assistans om iCalamus.

FAQ

De vanligaste frågorna om iCalamus, samt aktuella svar, finns här.

Handbok v2

Handbok v2

Läs handboken, som innehåller detaljerad information om samtliga funktioner i iCalamus.

Handbok v1

Handbok v1

Läs handboken, som innehåller detaljerad information om samtliga funktioner i iCalamus.

Forum

Forum

Om du har frågor eller kritik, eller bara vill diskutera med andra användare av iCalamus, så är iCalamus-forumet rätt plats.

Rapportera problem och be om funktioner

iCalamus problemdatabas

Rapportera problem och be om funktioner:

Om du har hittat ett programfel i iCalamus eller vill se en ny funktion i en framtida version, bör du registrera dig till iCalamus problemdatabas. Där går det att rapportera programfel och be om nya funktioner inom olika funktionsgrupper.

Pressröster om iCalamus

Pressröster om iCalamus

Läs recensioner från användare och pressen av iCalamus.