Om invers Software

Pressmeddelandetext

Ulf Dunkel har arbetat sedan 1991 med programvaruutveckling och DTP-tjänster. 1994 grundade han inversmedia Verlag med två andra professionella grafiker. De gav ut tidskriften invers, som behandlade professionell typografi och layout. Huvudinriktningen för tidskriften var DTP-programmet Calamus SL till Atari och Windows.

1997 fick inversmedia rättigheten att distribuera Calamus SL. Ulf Dunkel skilde på programvarudistributionen från utgivningen 1998. Sedan dess har han och hans företag invers Software utvecklat, gett användarstöd till och distribuerat Calamus SL, och många moduler har utvecklats till programmet sedan dess. Med DSD.net grundade han en annan plattform för programvarudistribution år 2002. Samma år köpte invers Software rättigheterna till Calamus SL.

Med iCalamus, det helt nyskrivna DTP-programmet till OS X, så fortsätter invers Software på en framgångsrik väg. iCalamus har främst utvecklats av Michael Monscheuer och Michael Kammerlander.

Kontakt
invers Software & DSD.net
Inh. Ulf Dunkel
Bergkamm 2
DE-49624 Löningen
Germany

Tel. +49 (0 54 32) 9 20 73
Fax: +49 (0 54 32) 9 20 74
E-post: dunkel AT icalamus PUNKT net
Skype: ulfdunkel
MSN: ulfdunkel AT hotmail PUNKT com

invers-logotyp i som genomskinlig GIF eller PDF:

invers-Logo 200 %invers-Logo 100 %invers-Logo 50 %

Tillbaka